De wijnen van Van Ditmars Wijnkoperij: perfect voor restaurants, bodega’s en (eet)café’s

De hoge kwaliteit en de uitstekende kwaliteit/prijsverhouding van de wijnen maken de wijnen van Van Ditmars Wijnkoperij bij uitstek geschikt voor restaurants en de betere café’s. Of het nu gaat om een aansprekende huiswijn of een schitterende top-Bourgogne fan wel een Bordeaux Cru Bourgeois of Gtand Cru Classé.

Welke wijnen passen het beste bij uw menukaart? Zonder natuurlijk voor elk gerecht een andere wijn in huis te hoeven hebben.

Een plezierige, soepele huiswijn per glas of karaf? Dan raden wij u de B.I.B. (Bag in Box) aan van 10 liter (lang houdbaar!). Bijvoorbeeld een eerlijke Gamay de Touraine of Touraine Tradition als rode huiswijn en een Sauvignon de Touraine als witte huiswijn. Zeer efficiënt in het gebruik. Scherp geprijsd. Uiteraard tevens in flessen verkrijgbaar. Ook andere wijnen (zoals een prachtige rode Graves) zijn in B.I.B. verkrijgbaar voor een lage prijs.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij adviseren u graag. Wij zoeken ook met plezier voor u de wijn)en’ die u in uw hoofd heeft, maar (nog) niet in ons assortiment hebben. Dat noemen wij Franse wijn op maat!

'Huiswijn vaak onder de maat'

Regelmatig wordt in horecavakbladen en in dagbladen aandacht besteed aan de (huis)wijnen die cafés schenken en dan blijkt dat veel cafés slecht scoren met hun wijnen. En dat terwijl de bierconsumptie in Nederland een dalende tendens vertoont en wijnen steeds meer worden gedronken en de wijndrinkers steeds kritischer worden. Het schenken van ondermaatse wijnen betekent een slechte naam voor uw restaurant of (eet)café en klantenverlies, terwijl je met een iets kleinere winstmarge, maar met kwaliteitswijnen veel klanten kunt winnen en een hogere omzet kunt maken.
Blijkbaar wordt vaak vergeten dat de klanten niet uit louter bierdrinkers bestaan.

En hoe zou ú scoren bij zo’n proefonderzoek?

Indien u uw wijn van Van Ditmars Wijnkoperij betrekt, zult u gegarandeerd goed scoren.

Graag kom ik eens bij u langs om volkomen vrijblijvend met u te bespreken welke wijnen uw klanten zouden waarderen. Een open en eerlijk gesprek waarbij ook de kostenplaatjes niet worden vergeten. Het kan allemaal zo goedkoop en zo duur als u zelf wilt, maar alle wijnen die ik u aanbied zijn eerlijk en kwalitatief goed.

E-mail (info@vanditmarswijn.nl) of bel (0313-438 252 of 06-48 37 08 92) voor een afspraak.