WIJNPROEVERIJ OP DE DEEL VAN BOERDERIJ IN HOF VAN TWENTE

Op de Deel van een uit 1857 daterende boerderij op Landgoed 't Weldam in Hof van Twente (Goor) worden regelmatig besloten wijnproeverijen gehouden. Dus als u met familie, wat vrienden en/of vriendinnen of collega’s van het werk eens iets anders wil: u bent van harte welkom. De wijnproeverijen zijn doorgaans voor zo’n 8 tot 16 personen. U proeft dan verschillende wijnen met kleine bijpassende hapjes en wijnkenner Walter van Ditmars houdt daar een mooi verhaal bij (hoe wijn proeven, de verschillen in reuk en smaak van diverse druivensoorten, wijn-spijscombinaties enz.). Uw wensen zijn leidend. Een wijnproeverij op maat dus. Richtprijs: € 18,50 p.p. voor tenminste 6-7 wijnen (incl. kleine hapjes, zoals bijpassende kaas, charcuterie, zalm).


Mail of bel ons:
info@vanditmarswijn.nl
06 4837 0892


Een proeverij bij u thuis?

proeverij Dat kan!

Regelmatig vragen klanten of wij niet een proeverij bij hen thuis kunnen houden. In onderling overleg bespreken we dan welke wijnen zullen worden geschonken en welke hapjes daar het beste bij smaken. Zo'n proeverij kan volgens allerlei formules plaatsvinden. De wijnkoperij zorgt voor de te proeven wijnen, de glazen, spuugbak e.d., u verzorgt de hapjes. Er kan al dan niet een (korte) presentatie worden gegeven (bijvoorbeeld over "Hoe proef je wijn?" of "Wat bepaalt de smaak van wijn?" of over een bepaald wijngebied in relatie tot de te proeven wijnen). In het algemeen gaat het dan om een gezelschap van zo'n 15 tot 25 personen. Geďnteresseerd? Mail ons even: info@vanditmarswijn.nl

Regelmatig wijn drinken is goed voor de gezondheid. Overmatig alcoholgebruik werkt averechts en is slecht voor het lichaam.